I går kväll var vi utbjudna på japansk restaurang, med egen kock. Maten kom in rå, kocken lagade den och la lite på varje persons tallrik. Det var mesta var olika typer av kött, och jag tänkte att jag inte skulle vara kinkig med maten när man bli utbjuden och allt. Så jag smakade av precis allt som lades på min tallrik. Det mesta anses vara delikatesser...
Under middagen åt jag: Sjöborre, kotunga, lamm, rå torsk, stekt torsk, rå lax, stekt lax, ostron, gåslever, bacon, små hela fiskar, stor fisk, räkor, rättika, sallad, musselmuskler, köttbitar av okänt ursprung och bläckfisk med sugpropparna kvar. Eftersom jag mestadels levt som vegetarian här i Kina tror jag min kropp fick proteinchock eller nåt, och idag har jag varit hemma från praktiken och inte mått så bra... Vem hade kunnat ana? ;)
 |
Vår kock |
 |
Ostron |
 |
Jag käkar fisk, inklusive huvud. |
 |
Efterrätten var underbar, stekt banan med sesamfrö glass. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar